fredag 3 oktober 2008

Höst rosor

Ja här sitter man en fredags kväll och väntar på att det ska börja något bra på tv. Ska fixa till lite mys om ett tag till hela familjen....och själv vill jag nog ha ett glas rött till...mm, det e så gott ibland.

Barnen har vänner hemma. Dom sitter och spelar kort just nu. För några timmar sedan färgade dom håret på den yngsta och klippte henne. Det blev jätte fint men gissa om jag trodde att hela huset skulle bli färgat. Dom är ju så flamsiga när dom håller på....., fast det gick bra. Själv har jag hunnit med en promenad vid havet....så underbart det var.

Jag har valt lite blandad färg på texten idag. Tänkte att man kunde använda sig av höstens färger.

Ja, jag har faktiskt härmat några av er. Jag gjorde rosor av löv här om dagen. Var även tvungen att göra en bukett till idag, den blev rödare. Det var jätte kul och lätt. Ett enkelt arangemang som man kan ha på finbordet till helgen. Det gäller att passa på meddans löven finns kvar.
Här har jag pysslat till en svamp påse. Hur jag letade efter helvita påsar. Men så var jag ju till stan och kikade in i Ambiance butiken. Jag fick jätte många påsar. Vilken trevlig butik....köpte inget men jag kommer absolut att gå dit igen.Imorgon ska jag upp tidigt. Jag ska ju på svampkurs hela dagen. Hoppas att jag hittar många ätliga svampar som jag tål...och hoppas jag kommer ihåg allt jag får lära mig.

Måste även tacka alla som är in här och ger så många fina, gulliga, goa komentarer. Det känns så kul att ni tittar in här. Jag sitter fortfarande varje morgon och kikar in hos er. Det är inte alltid som jag hinner komentera era inlägg men jag gör så gott jag kan.

Helg kram till er, ...Marlené7 kommentarer:

Vita-hjärtan sa...

Herregud! Vilka fiffiga rosor... önskar man kunde göra sådanna...

Lycka till på svampkursen, jag håller tummarna!

Kram Evelina

Ann-Charlotte sa...

Men vilken fin blogg du har! Jag måste bara fråga det fina tyghjärtat som du har gjort med stämpel tryck...vad använder du för färg när du trycker på tyget? Jag har jätte fina stämplar men har aldrig provat att trycka på tyg.
Jätte tacksam för svar ;0)
Kramisar
Ann-Charlotte

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men det var det värsta vilka vackra rosor... av blad!!! Ja tänk hur mycket vackert man kan göra. Ja jag får nog skynda mig om jag ska testa göra en bukett innan löven har blåst bort.

Kram Anita

Siv-inger sa...

Hej visst är det vackert med hösten och alla färger.Hoppas du överlevt svampkursen.Vilka fina arbeten du gjort.Jag får också lust att skapa men tiden räcker inte till.Grattis till awarden.

Kram från pia med familj

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hej! Vad roligt att du hittat till min blogg och webbutik! Vilken fin blogg du har! Jag ska kika in igen!
Kram Camilla

Levindas Värld sa...

Hej!

Men gud så vackra de där löven blir som rosor :)

Va kul att du äntligen hittade såna där vita svamp-påsar, du har verkligen piffat till den sött :). Hoppas svamp-kursen var givande och att du hittar några svampar du kan äta!

Ha det så gott å många kramar!

Annika sa...

Visst var det kul att göra rosorna.... blev helt tagen o kunde nästan inte sluta... vackra kuddar har du sytt också... ska sätta mig nu en stund o se om jag kan göra lite mera lappsöm... kursen är imorrn igen o man vill ju gärna sy lite hemma också...:) Kram Annika