lördag 15 november 2008

Julgodis

Igår var jag och min dotter och hämtade ut ett paket på posten. Hon har sålt jultidningar och självklart så har man köpt något.

Köpte den här underbara boken " Julgodis". Mmm...så mycket gott det finns i den. En helt underbar bok som verkligen är värd att köpa.Tror ni att jag kunde hålla mig ifrån att göra något gott från boken...neeej det kunde jag inte. Var tvungen att prova på bara en sak.

Det blev dom här underbart goda " Gräddfudge"....super goda och enkla att göra. Vi har nästan ätit upp ca 70 st redan...nästan slut. Dom kommer jag att göra fler gånger.

Idag åkte jag ut till skogen och skulle plocka lite mossa till min dekoration ute på trappen. Håller på och förbereder den inför adevent...kan inte hålla mig.
I den skogen jag var i först hittade jag inte mossa så det blev en hel korg med lingonris i stället....kom ju på att jag kunde göra en krans till ytterdörren. Titta så fin den blev...tydligen så kommer jag ihåg hur man gör än...gick kurs i binderi för över 10år sedan.
Mossa blev det med, i en annan skog. Ska ta itu med det imorgon. Vill ha så mycket fint på trappen till advent så det gäller att börja i tid.

Nu blir det filmkväll igen. Dottern fick ju gåvor från jultidningarna. Hon valde alla " Sällskapsresan filmerna". Det kan ju vara kul att se alla igen...Stig Helmer är ju rätt så kul ändå.


Trevlig Lördag på er, Marlené

7 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja det är tradition över det där med jultidningar. Min man är galen i fudge, så det receptet är nog livsfarligt för beach - 09 ;)

Kramar Viveka

Betongänglar sa...

Åhh vad gott - blir så sugen nu..
Vilken fin krans...
Ska nog oxå få jultidningar snart eller min man och barn har visst beställt..
barna säljer inte längre - är så stora nu...
Kram/Annelie

Evelinas hus sa...

Jultidningar...finns det kvar :)
Vad smarrigt det ser ut och vilken fin krans.
Kram Caroline

Vita-hjärtan sa...

Å, vad kul att du gillade boken om julgodis. Då ser jag fram emot min ännu mer jag har nämligen beställt samma bok! =)

Kram Evelina

Frida sa...

Vad gott det såg ut och jättefin krans!
Kram Frida

lamaisondecampagne sa...

Tackar !! Hm ditt julgodis ser jatte gott ut blir riktigt sugen!!

Och din krans av lingonris ar ju jatte harlig.

kram
stephanie

Hanna i Det stora grå huset sa...

Å så himla gott det där såg ut!!! Mums!

Så underbart med lingonris, det glömde jag på min skogstur. Idiotiskt, istället blev det blåbärsris. Vet inte vad som slog slint där uppe! :)

Önskar dig en fin ny vecka!
Kram Hanna