söndag 27 juli 2008

Tack till er alla...

Vill börja med att tacka er alla som tittade in i min blogg. Det var jätte kul att se, gissa om jag log. Jag lovar att jag tittar in hos er med men har inte kommit igång med att skriva något. Jag är ju så ny på det här, men det kommer. Och jag har sett att ni har det väldigt fint hemma hos er. "En stor medalj till er alla"

Hade en jätte trevlig dag på marknaden, fast det inte blev några fynd. Det är mycket roligare att gå på loppisar eller i inredningsbutiker. I veckan planerar jag på att åka in till Stockholm och köpa lite spetsar till allt jag syr. Finns ju så otroligt många fina.

Annars så har det blivigt mycket virkat i helgen. Det är ju så skönt att sitta ute med en virkning i handen och njuta av värmen. Så inget bloggande har det blivigt.
Just nu håller jag på att virka en rund matta, eller så kan man ha den som duk. Man kan välja själv. Lite gamla trasor som man klipper sönder och sen sätter man igång. Har även virkat ett litet hjärta som jag måste hitta en fin plats till. Den får ni se senare.

Här är en liten glimt av mattan....

Resultatet kommer strax...

Vill även visa den fina kudden jag sydde som ligger på soffan. Jag är så stolt över resultatet. Tänk vad man kan göra av lite tyg.


En familje medlem fick pryda soffan...fast många år äldre idag.

Tänk vad mycket inspiration sommaren kan ge.

1 kommentar:

nettans lantliga hem sa...

Jätte fin kudde, de är så roligt att virka jag har alltid nått virk jobb på gång
Kram Nettan