tisdag 29 juli 2008

Shopping på gång

Idag skyndade jag mig hem efter jobbet. Vi åkte äntligen iväg och köpte panel till hallväggrna. Så nu är vi i full gång med att rusta....jätte kul och spännande.
Imorgon går min väg ända till Stockholm. Jag ska på Mattssons band..." dom har massor med spetsar"och annat roligt som man kan använda när man syr. Kommer nog att besöka en hel del andra affärer med.
Virkandet är i full gång fortfarande. Just nu är det en näsduk på gång. Jag ska lägga ut lite bilder så fort jag har hittat platser där allt ska vara. Allt ligger bara på hög för tillfället.
Är det någon som kan förklara för mig hur man lägger in en besöksräknare på bloggen. Förstår mig inte "så mycket" på htlm koder. Hur och var man klistrar in det i bloggen. Skulle vara tacksam för hjälp.

Lite ros doft..


En skyddsängel i mitt hem...
Ha en trevlig kväll!

3 kommentarer:

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Du klistrar in koden under "Lägg till sidoelement" och under "HTML/JavaScript". Har du inte hittat en räknare ännu är det bara att klicka på min så kommer du till en sida, där står det hur du ska göra.

Hihi ja jag är då ingen expert på att shabba.
Men man ska gärna grunda med en mörkbrun eller svart vattenbaserad grundfärg (gör jag sällan). Sedan dra på med två lager med vit vattenbaserad grundfärg. Sedan så sandpapprar/shabbar man försiktig där man vill att det ska se skavt ut. För att få en fin yta så kan man även avsluta med att vaxa.

Lycka till med allt =)

Kram Anita

nettans lantliga hem sa...

Hej!
Såg att du ville ha tips på målning, Jag har prövat lite olika metoder, på små saker t.ex en hylla då kan man först använda matt svart vattenbaserad färg och sen vit vattenbaserad grundfärg 2-3 varv, sen slipar man och gör nött efter tycke och smak sen brukar jag använda matt vattenbaserad lack för att de ska gå torka. jag rekomenderar inte den här metoden på möbler som används mycke t.ex köksbord då använder jag vanlig vit eller tonad vit vattenbaserad lackfärg de är mer slittåligt man kan slipa och nöta på sån färg också och sen kan man ju lacka på med vattenbaserad lack
Kram Nettan

Guldkant På Livet sa...

Vilken underbar burk meed rosendoft! Tja, detta med koder är så svårt att förklara, jag minns att jag också tyckte det var ett litet h-vete men till slut faller allt på plats, lycka till och trevlig helg och tack för att du ikkade in hos mej!! Mari.