söndag 28 december 2008

Granen har fått vår....

KÄNSLOR redan. Se så vackra skott den har. Själv har jag julkänslor än, så granen får allt vänta ett tag till.
Tänk att julen redan har varit. Nu är det nyår som vi väntar på.Fick en UTMÄRKELSE av Camilla med "bloggen mitt ljuva hem"Tack så jätte mycket Camilla. Du ska veta att det värmer väl så här i mellandagarna. Måste även berätta att jag fick en underbar tvål av syrran i julklapp som hon köpt hos dig.


Det var flera som inte hade sett röd hyasint. Här är den....Trodde själv att den skulle vara lite rödare. Fast den är väldigt fin.


Måste visa er tomten som jag och min sambo fick i julklapp. Visst är han fin.....
Nu ska jag göra mig iordning. Vi ska på vuxenmiddag idag...inga barn alltså. Ska sova borta med. Mycka mat och vin....kommer att bli super trevligt.

Ha det så bra alla...och god fortsättning på julen/ kram, Marlené

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Jasså ni är lössläppta för aftonen - så härligt!

De där skotteb var ju så dekorativa på granen - det missar man ju med en konstgjord gran.

Kram Maud

Viola sa...

VIsst är det skönt att vi går mot ljusa tider, men granarna blir kvar i hemmen även hos mig ett tag till, däremot har jag börjat tröttna på tomtar och pynt, så känner jag mig rätt är detta borta till nyår. VIll nu ha massor av tulpaner till mitt hem, älskar när dom är tillbaka i butikerna, ha en skön söndag, kram VIOLA

carina sa...

vilken fin vit tomte ni har fått ( tomte freak som en annan är )

Vita-hjärtan sa...

Vad trevligt det låter med vuxenmiddag! Hoppas att ni får riktigt trevligt!

Kram Evelina

disa sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室