torsdag 15 januari 2009

Värsta dagen på det nya året...

...är när julen måste ut. Igår tog jag bort allt med gråten i halsen och ångest. Tänk att julen betyder så mycket för mig...skulle kunna ha den året om. Men nu är det bara att gå vidare. Får köpa lite tulpaner så att vårkänslorna kommer.

Ja, det var mycket att städa. Nu måste man komma på nya inredningsdetalje till hemmet. Jag planterade hjärtan på tråd som får stå på matbordet vid öppnaspisen. Blev rätt så läckert, en bra start. Måste bara komma på fler saker.Här är en jätte vacker ljusstake som jag vunnit på Tradera. Ska ha den som stumpstake. Det kommer att komma en till stumstake i veckan som jag också har vunnit.Men jisses så mycket tid jag har spenderat på Tradera. Har nästan glömt bort bloggandet. Det finns ju så mycket fina saker...tur att man inte har ekonomi till att bjuda på allt...mycket vill man ha.

Nu ska jag fortsätta att städa. Så mycket dam det blir efter julen...tror jag aldrig kommer att bli klar.

Ha det gott/ Marlené

11 kommentarer:

Betongänglar sa...

Visst är det lätt att fastna på Tradera - Har oxå en del saker som är på ingång - och har spenderat en slantar där, måste nog hejda mig lite - men det finns ju så mycket roligt....:-)
Kramar/Annelie

Hannis sa...

Rätt läckert??
Urläcker skulle jag kalla det för!

Tradera är det lätt att fastna på.
Och förköpa sig också...
Helt plötsligt känns det som att allt är så billigt=))

Kram Hannis

Viola sa...

VIsst är Tradera ett härligt ställe, men jag tycker noga att det börjar bli rätt dyrt där, har handlat rätt så många år på T, flera gånger blir en del varot tom dyrare än i min butik, ut med julen och in med VÅREN, det kommer att bli så bra....kram

Kristina sa...

Snart är det jul igen...Jag tycker åren går så fort. Men jag tycker det går bra att ta bort julen, allt utom mina stjärnor i fönstren, de är så fina och det blir så tomt utan dem, de skulle jag kunna ha året runt.
kram Kristina

Katta sa...

Ja men visst är det tråkigt n är julen till slut måste ut. Man har ju kämpat så mycket för att få det vackert och mysigt så ska det plockas ned så fort. Lite tomt känns det med efteråt.Kram Katta

Vit poesi sa...

Tradera är sjukt beroende!!
Kram Malin
ps. snygg ny hemsida du har ds.

lamaisondecampagne sa...

Jag vet jag kanner samma sak, Julen ar sa viktig tycker jag, med alla traditioner och sa mycket mys.

kram
stephanie

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja men gissa om jag känner igen mig. Ja jag må heller knappt få ned julsakerna...fy vad vemodigt det kändes. Ja här gapar det också tomt på vissa ställen. Men som sagt en bukett med tulpaner hjälper =)

Ha en härlig helg!

Kram Anita

Golden&Vitt sa...

Måste pröva med potatismjöl, har aldrig hört det förrut. Tack för tipset:)

Måste erkänna att jag har min vita stjärna i köks fönstret kvar ännu, vägrar ta bort den...liite jul får man väl ha kvar *ler*

Var och kika på dina ljuspåsar igen, kommer nog ett mail när lönen kommit hi hi

Kram annika

Nygammalt sa...

Jag hann liksom inte med julen så att jag har inte hunnit pynta så mkt heller. Dock måste jag erkänna att mina julstjärnor fortfarande sitter upp, fniss.

Saknar du julen så kan du ju alltid börja planera för nästa, det gäller ju att vara ute i god tid ;)

Tradera ja, där finns det mycket smått och gott att välja.
Kram.

Annika sa...

Har också kollat en del på Tradera.... mycket fint.... o att plocka bort julen är alltid lite sorgligt.... man gillar ju tomtarna o pyntet.... men då blir det ju så mycket roligare nästa jul när man får träffa dom igen...:) Kram Annika