lördag 18 april 2009

Här har det varit fest...

18 år har min lilla dotter blivit...min förstfödda. Det var jätte kul att fira henne. Gjorde en trerätters middag till henne och hennes vänner...blev jätte lyckat. Gjorde ett menykort med henne på...en liten kul detalj på bordet.



Försökte att göra dukningen så vuxen och fin som det gick. Ungdommarna gillade den jätte mycket.




Här är min lilla stora dotter. Många fina presenter fick hon. Av morfar fick hon en bil...nu är det bara att sätta igång med körkortet. Av mig fick hon massor med saker som är bra att ha när man flyttar hem ifrån.. hon fick även en kryssning till Tallin som bara hon och jag ska åka på. Vi kommer att ha det såå kul ihop. Jag tror hon är jätte nöjde med hela den stora dagen. Hon var ju så spänd över den...att bli 18 år var jätte stort för henne.


Självklart blev hon hissad av sina vänner med lite sång. Hon ser skräckslagen ut...att vara uppe i taket var nog läskigt. Hon har så underbara fina vänner.



Dessa vackra tulpaner fick hon av mig att ha på bordet.



Nu ska här fortsättas att firas. Min man fyller år idag, så det kommer lite gäster. Imorgon fyller syrrans minsta 5år. Synd att dom bor 100 mil ifrån. Hon ska i alla fall få en cykelhjälm av mig.
Nu ska jag sätta igång att fixa lite här hemma innan det kommer någon. Var tvungen att sitta ner en stund bara. Det händer ju så mycket här just nu.
Ha det gott alla..kram, Marlené

11 kommentarer:

Anette sa...

Underbart med STORA barn, GRATTIS till din dotter!!!! & MAN förstås !!!!
Min först födda blev 18 förra året ....oj vad tiden går.
Härliga presenter fick hon din dotter vad glad hon måste ha blivit.

ha en fin dag

kramar @nette

hemma hos lilla mej sa...

Mysigt med stora barn.Grattis till din dotter& man Vilken helg bara fest och dunder och brak .Fina presenter dotter fick.Vilka fina kort och dukning.Ha nu en fortsatt mysig lördag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

Inas sa...

Hej Du!

Vad härligt ni verkar ha haft det. hon verkar ha trivts. fin dukning... Härligt... Här är det fint väder och våren har äntligen kommit min man och son springer och jag bakar kakor. men passar på att kolla bloggen lite mellan åt. Ha en trevlig dag med din familj å vänner. Goa kramar Ina

Lilla hjärtat sa...

Vad härligt hon måste ha haft det med den fina middagen med sina vänner. Kul!
Ha det gott
Kram A-K

Viola sa...

Vad härligt det låter...verkar ha varit en lyckad födelsedag, så klart det är något speciellt att fylla just 18, så mkt man får göra helt plötsligt, min yngsta är 22, så här är det bara vuxna barn nu för tiden...ha en skön söndag, kram

Katarina sa...

Vilka fina bilder du tar! Och vad roligt med 18-årskalas. Man är väl där fortare än man anar kan jag tro...
Kram Katarina

Birgitta sa...

När barnen väl är födda står det inte på förrän de är vuxna. Fattar inte vart tiden tar vägen. Vilken fin blogg du har. Har hittat hit av slump, men kommer åter.
Kram Birgitta

hagagården sa...

Tack för titten hos mig,den middagen såg ju för härlig ut,det måste hon tyckt varit trevligt.
kram o ha det så gott
ninni

Vitt är vackert sa...

Å, ja, jag kommer ihåg själv hur stort man tyckte det var att fylla 18! Gud va fint du dukat! Menyn var verkligen fin!!!! Å vilka presenter hon fick då!!

Ja, kanske det skulle funka att hota med att göra det själv här med altan. Nog skulle det bli fart på han, för att stoppa mig iallfall. :)

Hoppas du har en bra helg!
Kram!

Golden&Vitt sa...

Grattis grattis till alla som fyllt år hos er :) Jo du min minsting blev 18 år i tisdags..huvva vad tiden rinner iväg .

Vad fint kort , dukning och en bil av morfar , wow lyllo henne :)

Hoppas att ni får en fin Tallin resa,jag har varit där för 10 år sedan med min far, trevligt var det.

Ha en skön Söndag/kram annika

Skomakartummen sa...

Nämen blir de små så stora... vilken känsla att ens barn blir så gamla. Samtidigt som det är roligt så vill nog att de alltid ska vara ens små. Min mamma kallar mig fortfarande för lilla tjejen... så man blir nog aldrig stor ändå Kram sari