söndag 19 april 2009

Ruggit och kallt..

Har det varit halva dagen..men det vände sen. 12 grader varmt med nordliga vindar åkte jag och min yngsta till ett naturreservat och fotograferade henne.


Visst blev den vacker bilden..

den här med. Synns att det blåste en hel del. Blev nog över 200bilder tagna.


Åh så kul det är att fotografera barnen...och tänk dom gillar det med. Det är alltid någon som vill bli fotad...tänk om tiden räckte till så att man han fota alla som ville.

Gick ju en fotografutbildning på över 1 år. Skulle bli fotograf men det blev inte så...barnen var så små så jag ville inte flytta med dom från alla deras vänner. Men jag är glad i alla fall att jag gick den för annars hade jag aldrig haft så många vackra bilder på mina barn...och jag lärde ju mig något som jag har nytta av idag och något som värmer mitt hjärta när jag gör det...älskar att fotografera.

Fortsatt trevlig helg på er...en ny vecka väntar i morgon..

Kram, Marlené

14 kommentarer:

LILLA BLÅ sa...

Vilka härliga bilder !! Havet/Vattnet jag längtar dit men har en bit tyvärr.

kram @nette

Katarina sa...

Aha, det förklarar varför du alltid visar så vackra bilder :). Ha det så bra!
Kram

Viola sa...

Det märks så väl att du har fåt lärar dig fånga det där speciella, ett så fint porträtt på den yngste, här får du ju ändå glädje utav fotandet, jag fick ju oxå lära mig lite om foto som bildlärare och detta med att ta bilder är oxå ett sätt för mig att urttycka mig, kram

Hannis sa...

Vilka fantastiska bilder!
Du kan din sak,det är då ett som är säkert!

Kram Hannis

♥ Pia... sa...

Hej...åååå så fina bilder..det är nåt jag skulle vilja lära mej , att fotografera alltså...nu ska jag ta en titt i blogg din det var väldigt länge sedan..hinner liksom inte med :)..kram..PIA

Home No.1 sa...

Ja lärdomen har man alltid med sig och min sambo säger likadant om fotograferandet, vi har sååå mycket fina bilder på barnen=)
Kram Annica.

Inas sa...

Hej Du!

Väldigt vackra bilder. är det därför du får till så bra kort. Vissa kurser/utbildningar kan man ha nytta av i livet även om man inte blir eller utbildar sig klart. Du kommer att bli tackad många gånger i livet när dina barn får så fina kort. Ha en riktigt trevlig måndag. Goa kramar Ina

Katta sa...

Jättevackra bilder! Vad roligt att du har gått fotoutbildning.Har själv aldrig gjort det men tycker nog ändå att de bilder man själv tar på barnen i deras egen miljö blir bäst.I dag har jag med varit ute i kallblåsten, men snart ska det väl bli varmt ändå. Ha en bra vecka, kram Katta

Snuttan sa...

Underbara bilder. Jag älskar med att fotografera. Tyvärr har jag inte tagit mig tid till en kurs

Kram
,Åsa

Villa nöystu sa...

Men grattis i efterskott till din stora tjej. Vilka fantastiska presenter. Sådan fin dukning du gjort. Jättesmart med menyn!

Underbart med fotoutbildning, dina bilder är verkligen jättefina. Kan du inte ge några tips till oss arma stackare som inte har en aning?!

Må gott,
kram Petra

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hej!
Vad roligt att kunna fota så vackra bilder!

Det är på väg in massor med nya varor till butiken..så shopping måste du ju planera in!

Ha det gott!
Kramar Camilla

Nygammalt sa...

Det blev jättefina bilder. Så passande att du har en fotografutbildning, det skulle man ha haft.

Så roligt att din stora flickas dag blev så bra. Låter mysigt med er resa.

Kram.

hagagården sa...

Ååå så fina bilder du har tagit på dotter din.o tack för dom gulliga orden om mitt pyssel
kram o ha en trevlig dag
ninni

Annika sa...

Du är en så duktig fotograf..... Kram Annika