torsdag 4 juni 2009

Jag blev så förälskad..

Här händer det mycket nu förtiden. Hela vårterminen har varit fullbokad med massor av aktiviteter. Det har varit 2 konfirmationer, 1 18års dag och 2 långa resor. Jag har 1 som går ut sexan och en som går ut nian. Min man har en som tar studenten nästa fredag. Ja, inte får man sitta still. Och själv så startar jag ett loppis mitt i stressen...men det är kul. Ser bara fram emot lite lugn snart...blir nog när skolorna slutar.
Dessa rara söta tallrikar finns på Idas loppis. Helt underbara...synd att jag inte behöver några just nu. Säkert någon annan som får jätte bra användning av dom.

Ååå så kär jag blev när jag hittade det här vackra bordet på ett loppis...endast 100kr. Jag har letat ända sen förra sommaren efter ett, men har inte hittat något. Visst finns det på nätet att hitta men då får man alltid åka så långt. Så det var helt underbart när det bara stog där framför mig. Det ska bli mitt nya vardagsrummsbord.
Nu ska färg burken fram och här ska målas. Javisst ska det bli vitt. Ska även ha en ljusgrå text runt om. Kommer att bli sååå fint.

Fick en beställning av Ida. En toarullshållare med rosa kant. Blev jätte nöjd med den...den blev sååå söt. Hoppas hon blir nöjd...det tror jag.

Har haft storfrämmande nästan en vecka. Lillebror har varit på besök. Ja han kanske inte är så liten nå mer...ett par år yngre än mig. Men en lillebror förblir han i mina ögon.
Det har varit jätte trevlig och mycket hjälp har man fått...det uppskattar jag mycket. Man skulle ha hjälp lite oftare så att man hinner med allt man vill göra....en önskedröm.
Nu ska jag fortsätta att städa...jag lovar...det behövs. Jag ligger efter jätte mycket med allt...men lite ordning ska jag väll få idag.
Kram, Marlené

7 kommentarer:

Vitt är vackert sa...

Hej. Ja, jag tror också soffan kan bli snygg i svart. Å ditt bord var ju underbart. Kommer bli superfint vitt, det vet jag. Vilka lustiga färger det hade nu:)...
Va kul med egen loppis! Skulle jag också vilja ha!!!! Har du nån liten bod vid hemmet eller nåt du har den i?
Ha det bra!
Kram Ellinor

jakt,skor,barn,inredning sa...

Glöm inte bort att ta det lite lugnt i bland. Nilla

Snuttan sa...

Vilka underbara tallrikar
Kram
Åsa

Frida sa...

Hej!
Tack så mycket för hälsningen!
Vilket fint bord du har köpt, roligt när man hittar något som man har letat efter länge.
Hoppas vi får se det när det är klart.
Önskar dig en trevlig helg!
Kram Frida

LenaS sa...

Åh vilket fint bord! och tallrikarna var också så himla söta!

ha en fin helg!
Kramis/LenaS

Vit poesi sa...

VIlket fint bord!! Kommer bli så fint när du fixat till det!!
Ha en fin dag
kram Malin

mormorelsie... sa...

Hej
Men va roligt att du har hittat ett bord du ville ha,kommer att bli fint när det blir målat,i vitt?
Åkan du tänka dig jag har ett lika dant som jag köpte på loppis för helt otroliga 10.- det är ju nästan löjligt men jag är glad för det.
kram o ha en go dag
ninni