måndag 29 juni 2009

Hjärtat stannade nästan...

Jag stog ute i trädgården igår och telefonen ringde. I andra änden var det en kvinna som frågade om jag var Daniels mamma. Ja svarade jag och började gå mot huset direkt innan hon han berätta vad det var. Han och hans tjej åkte en timme innan till badstranden på samma moppe.
Kvinnan berättade att dom hade ramlat med mopeden men inget var brutet. Daniel hade skrapat upp sig rejält.
Vi skyndade oss i bilen, åkte upp till tjejens föräldrar. Allt gick med en sån fart...hjärtat klappade säkert alldelens för fort på mig.
Kvinnorna hade tagit dom hem till sig. Dom satt på gräsmattan båda två. Båda fick åka till akuten. Tjejen hade fått en shock men klarat sig väldigt bra från märken. Min son hade skrapsår på nästan hela högra sidan av kroppen och tre djupa sår. Armbågen såg hemsk ut.
Vi åkte in på akuten och där fick han sys och bli omplåstrad.

Dom skulle svänga i en korsning och där var det lite för mycket grus. Mopeden släpte och det gick inte att göra så mycket. Man behöver inte köra snabbt för att välta. Men tänk vilken tur dom hade...kunde ha varit mycket värre. Men dom skrämde oss föräldrar ordentligt och säkert sig själva med.

Nu till någonting roligare....
Det här har jag köpt till min toalett som jag ska fixa i ordning. Jag gillar den skarpt. Har köpt lite till i den serien men allt får ni inte se än. Roligare att se slut resultatet...eller hur!

Nu ska jag ut och fortsätta att måla. Är inte riktigt klar än men det tar sig. Hade så mycke kunder på loppiset i lördags så jag han inte med någonting annat.

Kram...Marlené

14 kommentarer:

Viola sa...

Ibland stannar tiden...vilket tur dom hade att det inte blev värre..förstår att du fick hjärtat i hálsgropen..visst är den rar denna serie...med rosor och allt...:-D ha en skönd ag i värmen, kram

LenaS sa...

Ja fy vad hemskt det är att få ett sånt samtal, jag ryser bara jag tänker på det, tur att det gick så bra ändå! Vilken underbar porslinsserie med rosor!
ha en fin dag!
Kramis/LenaS

hemma hos lilla mej sa...

Vad hemskt att få ett sånt samtal.Ja tiden stannar.Men vilken tur att det inte blev värre.Vilrn rar serie till toa.Ha en underbar måndag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

hanna sa...

Tack, att du tycker dom var bra betyder mycket för mig!
kram

jakt,skor,barn,inredning sa...

Ja som förälder får man hjärtstopp flera gånger i månaden. Vilken tur att dom klarade sig så bra ändå. Nilla

Romantiska Hem sa...

Åhhh, jag bara rysser! Fy för sådanna samtal det känns som om hela världen stannar och allt går i slow motion och man hiner tänka hundra och åter hundar tankar innan man ens fått reda på vad som hänt! Kan förstå om du blev precis livrädd! Tur att det verkar ha gått så bra som det ändå gjorde!
Så söt porslinserie, riktigt sommrig! Ja, boken verkar vilja dröja lite grann på sig, phu. Vi har jobbat som två "dårrar" i mer än ett år och sedan ska det bli krångel med kö och inställningar från tryckeriets sida, sånt som vi verkligen inte kan styra eller så över. Usch, så frustrerande. Men den kommer dock inte som det var tänkt från början i juli... Skriver så fort jag vet mer! Håll tummarna för oss att allt löser sig snabbt nu! Stora sommar kramar petra

nettans lantliga hem sa...

Vilken tur dom hade, sånt där är inge roligt.
Jo säg till din syrra att hon ska komma hon har ju aldrig varit här. Jag hoppas att de går bra, de är första gången jag har loppis hemma jag brukar ju alltid åka iväg på ordnade loppisar och sälja.
Ha de bra!
Kram Nettan

Katarina/Lantlyckan sa...

Fy vad otäckt, tur att det gick rätt så bra ändå. En annan får ju halv panik bara lilltösen ramlat på cykeln...
Vad roligt att det går bra på loppisen, synd bara att den är lite långt bort från mig...
Ha det gott!
Kram Katarina

Snuttan sa...

ohh vad hemskt. Vilken tur de hadde

Kram

Karin Lindström sa...

Usch vad hemskt att få ett sånt samtal. Jag måste säga att jag fortfarande har fula ärr på mina ben sen en liknande kurvtagning. Jag minns att den sommaren var hopplös med varande så i värmen. Hoppas din son klarar sig bättre!

Tack för din rara hälsning och visst kan det bli fler tillfällen. Jag kanske står på en julmarknad vi få se men det är ju lite kallare då *ler*.

Ha det så bra och ta hand om sonen!

Många kramar

Karin

Frida sa...

Måste vara hemskt att få ett sådant samtal, vilken tur att det inte var värre.
Vilken fin serie, jag gillar också rosor.
Kram Frida

lottens vita och gröna sa...

ohhh får knäskak av din sons bravad där mmm fy så läskig, tur jan och tjejjen hade, ett änglavaktsmoln liksom!


underbar rosburk, sånt gör mig med knäsvag fast då mer av den positivare sättet!

varmkram lotten

Katta sa...

Usch vad läskigt. Men tur att det inte blev värre, ja olyckor händer så lätt.Vilken vacker burk du köpt.Kram Katta

Lena Kristina sa...

Oj oj oj vad du måste blivit rädd!!!1

Det är inte ett sådant samtal man längtar efter att få. Däremot brukar man faktiskt oftast känna efteråt att vilken Tut att det inte var värre. För sådant kan ju gå riktig illa ibland.

Ta hand om varandra

Kram Lena