onsdag 23 september 2009

Jag är hemma...

från Gran Canaria...faktiskt för över en vecka sen. Jag har inte hunnit med min blogg alls och bara snabb tittat in hos er utan komentarer. Tänk om man kunde få lite mer tid på dygnet så att man han med lite mer.


Men min semester var i alla fall helt underbar. Mycket sol och bad..och massor med långa promenader som var såå härliga. Nu planerar man nästan nästa semester när nu det blir av.Bilderna jag visar är från ett svenskt café som fanns i Playa Ingles. Blev stört förälskad i det när jag såg all inredning. Ett sånt café skulle jag gärna vilja ha. Tänk att få inreda ett själv...vilken dröm.Annars så kämpar jag med att hinna allt just nu...men kommer inte långt. Jobbet tar all tid från mig just nu och hoppas på att det ska lugna sig snart så att man hinner varva ner.

Här hemma håller jag på för fullt med att planera flytten för två av mina barn som flyttar till Danderyd i oktober. Fick tag på en lägenhet tillslut till min son som får pendla just nu fem timmar om dagen. Min dotter ska också bo där tillsammans med honom. Hon såg det som att flytta hem ifrån...hon är ju ändå 18 år och jag tror att det kommer att gå jätte bra. I morgon ska hon till halkbanan och snart har hon körkortet. Tänk vad allt går fort...mina småttingar.

Till helgen har jag lovat mig själv att ta tag i hemmet lite, pyssla om det. Det var länge sen jag gjorde det...saknar det. Men en dag ska jag i alla fall ut och plocka svamp som vanligt. Har gjort det mina små lediga stunder nu och då. Är uppe i 130liter nu...får aldrig nog. Men jag ska ju inte äta allt själv. Min familj i norrland blir så glad över all svamp och det är många som ska få del av den.

Ha det nu gott tills jag är tillbaka snart...

Kram Marlené

10 kommentarer:

Inas sa...

Hej Vännen!
Inte illa det verkar som ni har haft det underbart.. snyggt cafe, kanske lite för mycket för mig... Tänka att du har plockat 130 liter svamp å jag inga... hm *ler* Ha en bra dag i morgon å goa kramar Ina

annika sa...

Hej och välkommen tillbaka! Skönt att vara ledig men sen får man hoppa på karusellen som är i full gång. Det är bara att snurra runt till man vant sig, då går det lite bättre. Så du har plockat så mycket svamp! Här börjar det bli alltför torrt nu speciellt för trattisarna.
Ha det så bra )) annika

hemma hos lilla mej sa...

Välkommen hem. Verkar som du har haft det jättemysigt och skönt.Mysigt cafe.vad härligt att ha lockat så mycket svamp.ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Sari sa...

Hej!
Det låter som om du haft en jätteskön semester! Synd bara att inte semesterlugnet håller i sig när man kommer hem... Vad spännande för dina barn med flytt och körkort. Hoppas allt går bra!
Du är en riktig hejare på att plocka svamp! Jag hade sån tur att jag fick lite svamp igår!
Ha det så bra! /Sari

LILLA BLÅ - @nette sa...

Låter som om du hade det helt underbart på din semester. Borta bra men hemma bäst , stämmer bra tycker jag.

Spännande med barnen som flyttar hemifrån och då båda på en gång...

Kramar @nette

Anonym sa...

Hej och välkommen hem!

Verkar som du haft det underbart och skönt (som det ska vara på en semesterresa)!

Inte dåligt vilka svampmängder du hittat blir lite avis.

Ha det bäst!

Kram Renate

Marie//Tekla Maräng sa...

Välkommen hem i efterskott.
Skönt att ha ledigt och komma bort ett tag.
oj 130 liter svamp det var inte dåligt själv är jag vä uppe knappa 10 liter.
Kram:)

Pierre Söderman sa...

Vilket härligt cafe du hittade. Har varit i Playa del Ingles ett antal gånger men har aldrig stött på det. Vad hette caféet? Ska definitivt besöka det nästa gång jag åker dit. Apropå svensk cafe så bör man besöka Egoista om man har vägarna förbi stranden i San Agustin. Där kan man sitta 2 meter från stranden och fika och titta ut över Atlanten.

MVH
Pierre Söderman

LenaS sa...

Åh vad kul att se ett inlägg från dig, skönt att ni haft det så bra!
Ha en riktigt fin helg!
Kramis/LenaS

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色