fredag 1 augusti 2008

Mattan är klar

Nu har jag varit i stan och shoppat. Gissa hur mycket spetsband det fanns. Från golv till tak, säkert 1000 tals. Och knappar med. Jag blev helt stum när jag klev in, så det blev några band.
Dit ska jag igen.

Dom får ligga i mitt skrin som jag gjorde på mellanstadiet. Har funderat på att måla det vitt, måste låta det gro bara och känna efter om det känns rätt.

Mattan är klar och den får ligga i hallen fast rustnigen är i full fart. Min man håller på i andra halvan. Hallen är ju 20 kvadrat så mycket inredning ryms det.

Det är ju så himla kul att handarbeta. Jag håller fortfarande på att måla olika saker. Visar dom när dom är klara.

Hjärtat jag virkade måste jag stärka med något. Har försökt med sockervatten, men det är inget vidare. Kanske någon annan som har ett bättre förslag till mig.

Tack för hjälpen med koden. Jag fixade det. Det var inte så svårt som jag trodde. Då har jag lärt mig något nytt. Jätte tack!

Måste bara visa min systers ute dass i skärgården utanför kalix. Den är super snygg och man kan sitta där och titta på havet i lugn och ro utan att bli störd. Bara doft av olika luktande ljus och potpuriner. Helt underbart att vara i hennes stuga på somrarna.
Så där fint skulle jag ha om jag ägde en stuga!
Äntligen lördag imorgon. Då åker bilen mot Norrskedika på bakluckeloppis. Det finns så mycket saker att fynda, fast man kan ju inte köpa allt. Hoppas att jag hittar något kul.
Ha en trevlig helg allesammans/ Marlené


1 kommentar:

a home far away sa...

Hoppas att ni hitta fina grejer på loppis, fina bilder du visar.

Ha en fin kväll!

//Gunilla i Singapore