tisdag 10 februari 2009

Små vingar..

Små ängla vingar har jag designat och sytt...var lite piller jobb men kul. Ska sy flera och ha till försäljning sen.

Men visst är dom gulliga...och kolla in vilken vacker frost som ligger över busken. Vädret är ju helt underbart idag fast det är så kallt..till och med solen tittar fram. Ni såg väll hur stor och röd månen var i går kväll...jätte vacker.

En ledig dag har jag idag. Sitter och slappar...får bli en lugn dag. Ska ändå iväg senare med dottern på danskurs. Brukar passa på och gå i affärer undertiden...kanske har dom fått in lite nya fina saker.

Har inte fått så mycket fart på mig själv än sen i julas....när ska inspirationen komma igen. Det tar sin tid ibland och nu verkar det ta riktigt lång tid. Det är bara att vänta så kanske det vänder när ljusare tider kommer.

Ha det gott alla, kram

Marlené

6 kommentarer:

Kristina sa...

Hej!

Vilka söta vingar!

Jag kom på att du hade frågat var jag fick min namnband i från. Sök på google på namnband eller märkband. Det finns ett företag som heter Namnband. Har precis skickat efter fler. Finns i både tryckt och sydda band.
Ha det bra!
kram Kristina

Vita-hjärtan sa...

Hej! Jättefina vingar! Ja, visst är det segt nu, har också noll inspiration.... Hoppas det vänder snart! Kram Evelina

Viola sa...

Vilka rara vingar coh vackra bilder, ha det gott, kram

Inka sa...

Men du gumman...!

Man kan ha inspirationsstopp jättelänge ibland. Det är för att hjärnan måste bearbeta all inspiration som sen kommer att spruta ut ur dig. Alla kreativa människor får inspirationsstopp. Så du behöver inte vara orolig, det kommer.

Vilka jättefina vingar du sytt.

Ha det gott i solen

Kram Inka

Englagård sa...

Det är visst inte bara jag som blir lite seg efter jul. Dina vingar är i alla fall jättesöta. Hur mycket kostar dom? Jag skulle gärna köpa av dig.

kram Karina

Lotta i S-vall sa...

Vilka ljuvliga vingar o vackra bilder