onsdag 11 februari 2009

STÄDA STÄDA VARJE...

DAG..DET GÖR MIG GLAD!!! Nästan i alla fall.Jag och min man har kämpat hela dagen med att städa i hela huset...han var såå duktig. Själv tog jag källaren. Tänk vad man ligger efter ibland. I dag var det faktiskt kul att städa. Det känns i hela själen när det är kul...det blir så rent och man mår bra.

Passade även på att klippa ner mina pelargoner som jag har tänkt göra så länge.

Dom är inte så vackra just nu, men dom kommer att bli super fina till sommaren. hoppas alla klarar sig...någon brukar ju alltid åka till blomhimmlen.
Ja, mycket fick vi i ordning. Känns så rent här hemma nu. Lite piff bara så är allt klart.När jag ändå var i farten så passade jag på att sy en påse till alla ljusstumpar. Dom har legat i en papperslåda inne i ett skåp. Krångligt att få fram dom varje dag eftersom jag tänder minst en varje kväll.
Blev riktigt nöjd med denna ljusstumps påse. Sydde tre till som kommer att bli till försäljning. Lägger ut dom imorgon tror jag. Ska även sy fler små änglavingar som ni kan köpa.
Älskar att sy och det känns så kul att det är så många som vill ha det jag gör. Innan jag började sälja så gjorde jag massproduktion till mig själv fast jag ville nå ut till så många. Nu gör jag det och det är så kul....det ger mig inspiration och glädje.
Kram, Marlené

5 kommentarer:

Lilla hjärtat sa...

Vad skönt att ha det nystädat.Det skulle verkligen behövas här också. Får bli på fre när jag är ledig.Ska ta och köpa hem lite tulpaner också.
Vilka fina ljuspåsar. Vad duktig och påhittig du är.
Kram A-K

Gårdsromantik sa...

I helgen skall vi ta en storröjning i källaren! Ser faktiskt fram emot det sedan jag läste ditt inlägg!

Snygg tumppåse!

Kram Maud

Anonym sa...

Jag håller på med storstädning av köket nu inför våren!

Idag ska jag klippa mina pellaisar och måla lite. Det är ganska vårliga sysslor som jag gillar, sedan som belöning slänga sig i soffan och läsa en inredningstidning!!!!!!

Kraaaam Lena

Pixi sa...

Visst e det skönt med röj ,känns väldigt rent efteråt!! Jättefina påsar du gör o änglavingar!!! =)

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej Marlene´!

Jag förstår att du får sälja mycket, så fint som du syr. Och vilken smart ide´till alla ljusstumpar som blir över.
Det där med städningen ja. Jag känner också en tillfredsställelse när jag städat. En inre känsla av förnöjelse som pirrar i kroppen.

Önskar dig en fin alla hjärtans dag

Kramar Viveka