söndag 24 maj 2009

Ljuskronan...

Ska iväg och jobba strax men först tänkte jag passa på att visa er lite fler saker som har fått flytta in här hos mig. Har hittat så mycket vackra saker sista tiden och fint blir det här hemma med.

Visst är det vacker min nya skönhet. Jag har hängt kronan i köksfönstret...passar helt utmärkt där. Även den hittade jag på Mitt Ljuva Hem. Nu fattas det bara två skomakarlampor på vardera sida om kronan...´kan se framför mig hur fint det kommer att bli.


Denna vackra kristallskål köpte jag i Tallin när jag var med min dotter. Vi hade en helt underbar resa tillsammans med massor av god mat och lite shopping. Det var inte så billigt där borta...men vad gör det när man har det trevligt. Synd bara att hon åkte på en jätte förkylning. Hon bara nös och nös och helt slut var hon efter en dag med nysningar och en dunder förkylning. Men några drinkar i barnen slank ändå ner.


En jätte vacker vas i tenn som jag fick av min syster när jag var hem. Varje gång vi träffas så blir det så mycket skratt och glädje...fick nog årets dos av det. Vi har så fruktansvärt roligt ihop...en jätte fin stora syster.


Denna vackra skål kommer från Idas loppis. Den har fått plats på vardagsrumms bordet.


Å visst har jag sytt lite också. Krukgömmorna blev så fina. Det ena paret är i hallen och det andra står i köksfönstret. Kommer att sy upp fler och ha till försäljning.

Satt i går och sydde lite annat med. Måste ju uppdatera alla saker på bloggen så att ni blir sugna. Ska sy lite idag med. Så håll utkik på allt nytt som kommer in.
Nu ska jag åka...jobbet väntar. Tur att det inte är så lång dag när det är sååå vackert väder ute idag. En riktigt njutar dag.
Kram, Marlene

11 kommentarer:

Anette sa...

Men vad söta krukgömmor du sytt. Önskar att jag kunde sy såna. Jobba inte ohjäl dig nu så du är alldeles slut när du kommer hem igen o inte orkar pyssla nåt.

kramar @nette

LenaS sa...

Åh vad mycket fint, krukgömmorna var ju helt underbara!
Kramis/LenaS

Inas sa...

Hej Du!

Ja, den ljuskronan var helt underbar så vacker. Krukgömman var inte heller helt fel. mycket snyggt. Ha en bra dag och jobba inte ihjäl dig sköt om dig. Goa kramar Ina

Lilla hjärtat sa...

Oj så mycket fint du visar. Ljuskronan var ljuvlig...
Ha det bra
Kram A-K

Anneli sa...

så mycket fint du gör...
kram
annelie

Home No.1 sa...

Hej!
Du är så himla duktig på att sy de blev jättefina!
Kram Annica.

Hannis sa...

Vilken fin krona!
Förstår att du är nöjd med den.

Fina,fina krukgömmor!
Som alltid då du skapar.

Kram Hannis

Vitt är vackert sa...

Oj oj vad mycket nya fina saker!!!!
Ljuskronan är ju underbar!
Ha det bra!
Kram Ellinor

Katarina sa...

Vad mycket fina fynd du gjort. Kronan var ju helt fantastisk!
Kram Katarina

Snuttan sa...

Oj vad fint
Vilka underbara krukgömmor du sytt

Kram
Åsa

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Hej gumman!!! Har läst varenda liten rad om din tripp hit norröver och sett alla fina bilder! Men hörrudu sååå fint allt blev hemma hos dig! Ljuskronan är helt ljuvlig där i fönstret. Och med lamporna till kommer det bli kanon!!! Hmmm ser att jag nog satte min hylla under lampetten för nära, du hade hängt den snyggare.

Du är verkligen så duktig på att sy! Krukgömmorna är helt underbara.

Ha det så gott!

KRAM Anita