torsdag 21 maj 2009

Mitt första loppis!

Nu är jag äntligen hemma från allt resande hit och dit. Jag var hem till norrland på konfirmation och träffade även två jätte goa och snälla bloggvänner... Camilla " Mitt ljuva hem" och Anita " Anitas ljuva rum". Vi hade en jätte trevlig dag i Camillas jätte fina butik. Har ni vägarna förbi henne så måste ni bara kika förbi. Jag är in där varje gång jag åker hem för det finns sååå mycket vackert att shoppa där och billigt är det med. Tackar även för det goda fikat du bjöd på Camilla.Anita...tack för den lilla shopping rundan i stan...synd att blå huset var stängt...tycker vi tar det nästa gång. Träffar er gärna igen tjejer!

Hade även träffat fler om tiden hade räkt till. Var ju bara hemma i tre dagar. Men min plan är att nästa gång jag åker hem så vill jag hinna träffa er andra som bor i närheten... skulle vara så kul.
Så här blommigt och vackert har vi det hemma hos oss just nu. Grästet är nyklippt idag och alla små djur jobbar förfullt i alla blommorna.
Idag har jag pysslat med mitt första loppis jag ska ha i sommar. Massor var det att göra, men så kul. Ska även sälja sånt jag syr...lite hantverk i shabby chic stilen. Hoppas att det är många som gillar det. Ska försöka ta en bild så ni får se och kanske blir sugna att komma och shoppa hos mig.
I morgon hoppas jag att jag hinner med ett inlägg. Ska ordna alla mina saker jag har köpt sista tiden...massor är det. Måste bara visa hur mycket vackert jag har fyndat på många olika ställen.
Åker ni mot roslagen något så lovar jag er att det är loppisar överallt. Åk mot Grisslehamn så har ni hur många som helst på vägen. Få se om jag hinner med en tur i morgon med.
Trevlig sommar helg på er alla, Kram Marlené

3 kommentarer:

Katarina/Lantlyckan sa...

Vad spännande att ha en egen loppis! Det låter jätteroligt. Synd att man inte bor närmare... Hoppas du får en härlig helg!
Kram Katarina

Annika sa...

VAd kul att ordna o dona för en egen loppis.... nu är det ju verkligen loppistider.... har 3 st att avverka denna helg....:) Kram Annika

LenaS sa...

Borta bra men hemma är bäst ;o). Vad kul med loppis, hoppas det går superbra!
Kramis/LenaS