torsdag 25 juni 2009

Farfars far...

Byggde denna skostol som jag har fått äran att äga nu. Ska ta vara på den väl. Den är så vacker som den är och ingen pensel ska få röra vid den mer. Den har varit blå en gång i tiden...någon som ville måla den men nu är färgen borta.... min bror tog bort färgen för många år sedan.




Hängde upp min lilla present på stolen som jag fick av en gammal klasskompis som var här på besök under midsommarafton. Min syster var också här med sin familj. Det var så trevligt med så mycket folk här...och massor med barn.



Så det växer ute i min trädgård. Snart kanske man får smaka på sina grönsaker. Har odlat ganska mycket ätbart i år...det är ju så gott.



I den här lådan har jag planterat olika sorters sallader och lite lavendel. Hittade den vackra skylten i veckan på blomsterlandet med lavendel text på.








Busktomaten växer så det knakar. Blir nog en god skörd i år.
I måndags började jag min semester....såå skönt. Fem lediga veckor och jag ska försöka att njuta. Har bara inte kommit ner i varv än och en vecka har snart gått. Håller igång från morgon till sena kvällen med allt möjligt.
***
I går började jag att måla på mina saker som jag fyndade för ett tag sen. Ska fortsätta med målningen idag och självklart är mitt loppis öppet. Ska ha öppet det under min semester.
***
Ha det gott
Kram, Marlené

10 kommentarer:

Anette sa...

Underbara bilder. Vilken vacker stol du har där. Vad kul att ha kvar den från en släkting.
Hoppas du får lite sol på dig idag

kramar @nette

Viola sa...

Vilken lycka att få förvalta en sådan gammal härlig möbel och just att en nära släkting dessutom har gjort den, ha en fin sommardag, kram

hemma hos lilla mej sa...

Vilke otrolig lycka att få ha kvar stolen från en släkting.Mysigt.Fina bilder du visar.Ha en underbar torsdag kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Marie//Tekla Maräng sa...

Så vacker stol...
Vilka fina bilder du har tagit.
Härligt med växter som även går att äta. Du har en så fin plantering där i din kista.
Ha nu en fortsatt skön semester.
Kram Marie:)

Evelina sa...

Vad härligt med semester, då kan man passa på att dona hemma med allt som är roligt.. men glöm bara inte av att vila också.. Kram på dig! Evelina

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Men vilken underbart fin stol du fått.. såå himla fin..kram snowwhite-sussie

Ett Vitare Hem sa...

Vilken underbar skatt, stolen var så fin, så fin! Så fina bilder!
Ha en fin kväll!
kramis/LenaS

Lilla hjärtat sa...

Skönt med semester.
Vilken vacker stol.håller med dig om att den är fin som den är,ingen mer färg...
Ha en skön helg

Snuttan sa...

vilken underbar skostol

Kram
Åsa

Anonym sa...

Vilken härlig gammal stol! Jag har en likadan lavendelskylt. Önskar dig en fortsatt fin semester och njut av den med det du tycker är kul. Glöm inte att vila oxå så du kan ladda upp batterierna inför hösten/vintern.

Kramkram Renate