fredag 3 juli 2009

Vilket fynd..jätte stort fynd!

Hej på er alla vänner!!!

Har suttit ute hela vecka och bara njutigt. Har knappt varit från gården allt mer än handlat lite snabbt... så skönt det har varit.
Loppiset går riktigt bra och många nöjda kunder. Ja, jag trivs med min lilla loppis.

I det här vackra fågelbadet som jag har gjutit för några år sedan, badar många fåglar i...oj vad dom gillar det. Det är så rogivande att sitta och titta på dom.Min Jasmin buske har nog fått fnatt i år. Herre gud så det blommar... alldelens täkt med blommor. Har nog aldrig sett den blomma så mycket någonsin. Men jag märker att även rosorna har många knoppar, så där kommer det också att explodera. Men det gör inget...det är ju så vackert, och doftar gott gör det också här på gården.


Kolla in fyndet. Min man fyndade på blocket en segelbåt....för bara 100kr...ja visst är det sant...bara 100kr. Kan ni förstå att han är lycklig båtägare nu. Så han pysslar med den varje dag.
Nästa vecka ska den i sjön och många turer kommer det att bli i sommar. I vinter ska ha fixa den så att den blir som ny...det är väll jag som får sy nya dynor. Men vad gör man inte för sin käraste. Han har ju drömt om en båt i så många år...man har ju inte råd att köpa en bara så där. Men nu hade vi det helt klart....vad är 100kr för en båt.I morgon ska jag till Norrskedika och sälja på bakluckeloppis. Önska mig gärna lycka till. Hoppas att vi får sålt nästan allt. Det ska bli så kul.
Ska även sälja lite av det jag syr. Så är ni där så hälsa gärna på hos mig vid mitt bord. Ska försöka ta lite bilder så ni får se hur stort det är.

Nu ska jag fixa klart inför morgondagen...mycket att göra. Pappa kommer från norrland i natt så det blir väll att kliva upp mitt i natten. Det tar ju 12 timmar för han att köra så han är nog rätt så trött när han är framme.

Kram på er alla, Marlene

16 kommentarer:

Snuttan sa...

Snuttisar
Vilket underbart fågelbad du har gjutit. Så vackert

100 för en båt det kallar jag fynd

Kram
Åsa

Lilla Blå sa...

Men vad kul med Loppisen. Lcka till säger jag

kramar @nette

Viola sa...

God kväll i stugan..vad kul att loppisen går bra och får så klart önska lycka till imorgon..hoppas det blir en rapport om detta..har själv varit på loppisturné idag i de småländska skogarna...kom hem med en hel del...ha det så bra i helgen, kram

Frida sa...

Hej!
Vilket fint fågelbad du har gjutit!
Fåglarna kommer in genom våra öppna fönster i taket. Vi har fåglar som bygger bo varje år, väldigt smart av dem med tankte på att de inte har några fiender i växthusen. 100 kr för båten det var verkligen ett fynd.
Hoppas du får en trevlig helg och lycka till på loppisen!
Kram Frida

hemma hos lilla mej sa...

vilket fint fågelbad du har gjort .Helt underbart.100 kr för en båt vad skoj för din man.Lycka till med loppisen senare idag .Ha en skön lördag.kramizar ~~~~~RITA~~~~.

LenaS sa...

Oj vilken superfynd!
Fågelbadet var urfint!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Vita-hjärtan sa...

Jisses, vilket fynd. 100 kr kan det vara sant?? Kan tänka att mannen din är nöjd!=)

Vad roligt med bakluckeloppis, jag har många gånger funderat på att prova sälja men det har aldrig blivit av. Det hade varit skönt att sälja av lite av allt man samlat på sig så man kan samla nytt. ;)

Hoppas du får en fin helg, kramar Evelina

Eva sa...

Fint fågelbad du har gjort. Och visst är det så min Jasmine blommar i massor också och den är ju så vacker. Lycka till med bacluckeloppisen

Anonym sa...

Det kallar jag ett riktigt *tokklipp*! Lycka till i morgon med din bakluckeloppis!

Kram Renate

Katta sa...

Vilket fynd!! 100:- för den är ju otroligt. Berry är inte svårt att hitta till det ligger på gamla brogatan mitt emot Mique och Flash i Pub-huset presis nedanför Drottninggatan. Kul med bakluckeloppisen ska med på sån i sommar är det tänkt vi behöver bättre plats här hemma.Lycka till, kram Katta

Frida sa...

Hej!
Tack för din gulliga kommentar!
Jag får se när jag kommer tillbaks igen. Men jag kommer att kika in här i mellan åt ändå.
Ha det gott så länge!
Kram Frida

Piffa och Puffa sa...

Nej men du vilket fynd. Det är inte ofta man gör sådana fynd. Vad roligt med loppis. Jag brukar också stå i Norrskedika och sälja allt möjligt. Vi ska kanske dit nästa lördag, beroende på hur vädret blir. Ska sälja en hel del grejer vi inte får plats med i lägenheten och en del smycken.
Kramar Anette

Annika sa...

Det kan man kalla fynd det..:) en båt för 100 kronor.... o vadkul att din loppis går bra... hoppas sonen har hämtat sig o inte har alltför ont efter vurpan.. vilken tur att det gick bra.. fortsatt skön semester.. Kram Annika

A-L sa...

Hej hopp.
Hur gick det på loppisen?
Vilket underbart fågelbad min mamma provade sig på att göra ett förra året & det blev jättefint & fåglarna trivs kanon där.
Vi ska åka till norrtälje på sön till en kompis som flyttat till blidö har du nåra tips på nåra bra affärer? om det är nåt öppet på söndag.
Kram Anna-Leena

Katarina/Lantlyckan sa...

Lyckliga du som har en jasminbuske. De är ju så underbara. Ha en bra dag!
Kram Katarina

Lantligt förälskad sa...

Oj vad fint ditt fågelbad blev. Hoppas att fåglarna använder det också.

Hoppas du får en fin helg.
Krams!