söndag 19 juli 2009

Bloggpaus en vecka..


Gå in på photofunia.com och gör dina bilder lite roligare.


Nu blir det bloggpaus ungefär en vecka. Jag och min man åker tidigt i morgon mot Ystad...det är det stora målet. Vi har inte bokat stuga men hoppas att vi hittar någon i alla fall. Plan 2 blir att sova i bilen. Vi har bäddat ner i våran volvo så att bena får vara i bagagelucka...går helt utmärkt. Intressant kommer det att bli och jätte kul.

Har planerat lite att jag ska kika in på loppisar på vägen och även olika butiker. Ska försöka att hitta massor med olika spetsar till det jag syr.

Bakluckan gick super bra igår. Det var en jätte varm och jätte trevlig dag. Lite planer på att stå nästa lördag med har jag innan semestern tar slut. Bara 1 vecka kvar.

Ha det gott alla...vi ses om en vecka så där med massor av fina saker hoppas jag som jag har fyndat....en stor önska i alla fall.

Kram, Marlene

8 kommentarer:

LenaS sa...

kanske vi springer på varann nånstans på nån loppis utan att veta om det ;o) Styr snart bilen mot sydligare breddgrader ;o)
ha en fin vecka!
Kramis/LenaS

Hannis sa...

Mysigt med en tur så där!
Hoppas att ni får det härligt och att du fyndar.

Kram Hannis

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas att du får det mysigt i Ystad.Hittar lite spetsar som du söker till alla fina grejer du gör.Ha det nu skönt och mysigt.Kramizar ~~~~RITA~~~~

Inka sa...

OK! Hoppas ni får en trevlig semester och att ni hittar någonstans att sova. Annars går det alltid bra att sova i bilen. Det har man ju gjort ett antal gånger. Sen vaknar man och kroppen är format som ett S, i all sin stelhet och det har också hänt att man har relief-mönster i ansiktet...av någon gammal stickad kofta, hahahaha.

Kram Inka

Hanna sa...

Hoppas du får en bra resa och hittar mycket fint och roligt i butikerna.
Hanna

Nygammalt sa...

Hoppas att ni får en riktigt härlig resa!
Kram.

Viveka i Bläckhornet sa...

Så mysigt att sov i bilen! blir ungefär som när man var nyförälskad...hihi.

Hoppas resan blir skön och att du kommer hem med många loppisfynd.

Kram Viveka

Katarina/Lantlyckan sa...

Hoppas ni får en fin resa!
Kram Katarina