söndag 14 september 2008

Nåldynan och lite till...

Satte mig i syrummet i morse och började skapa. Det blev en liten söt nåldyna. Ok när jag ändå höll på så blev det ett överdrag till min symaskin. Jag är jätte nöjd med vad jag lyckades åstadkomma. Det var inte så svårt.Jag satte mig även och blädrade i mina sykort. Hittade dessa söta kuddar som jag bara måste sy. Hjärtat är sytt av ett brodyrtyg. Vilken tur att jag hittade detta mönster för jag har precis skickat in en beställning på brodyrtyg....och massor med mera tyger och band. Väntar på paketet. Gjorde även en beställning från panduro. Förberedelse inför julpysslet.Å vad jag längtar att få gå på julmarknader. Brukar vara i Gamla stan men skulle vilja hitta fler. Är det någon som vet roliga ställen att besöka vid juletider...skulle vilja ha många förslag. Lämna gärna på min blogg om ni har ett.

I morgon är det måndag igen. Få se vad den veckan kommer att ge. Hoppas att jag kommer på många ideér...roliga saker att göra.

Kram Marlené


5 kommentarer:

carina sa...

vad fina hjärtekuddar du har sytt

Vita-hjärtan sa...

Vilka fina saker du har gjort...

Tänka sig, idag har jag gått runt och funderat på julstöket... Jag är så sugen på att börja grejja.. hihi... men det är väl för tidigt?

/Evelina

Pia sa...

Hej kära syster men guud vad fina
pyssel du gjort.

Nu har jag skaffat gmail. Ring så
får du veta mer.
Kram från din kära storasyster.

Vitt är vackert sa...

Hej!

Ååå så mycket fint du gjort!!!
Visst börjar man längta efter att julpyssla nu!

Ha det så bra!

Kram Ellinor

kvistan sa...

Hej!
Vilka superfina saker du sytt! Jag har precis sytt lite gulliga hjärtan i brodyrtyg som tyvärr tagit slut.Undrar om du vill dela med dig var du beställde ditt?
mvh
Monica