söndag 1 mars 2009

Reor på reor...

Den här veckan blev det lite väl många reor...men man vill ju inte missa när det blir super fynd.

På bokrean hittade jag dessa underbara kokböcker. Har redan provat på några recept...jätte gott var det.
Sen fick jag reda på en annan rea som var en bit bort från mig. 5o% på allt...ja allt. Där har dom massor med kläder, skor, smycken, proslin mm. Och även en tygaffär...där gick jag loss.

Den här enkla vackra duken fick följa med hem.Och även några vackra knappar.Ja och en massa fler små sysaker. Känner mig nöjd efter den shoppingturen. Nu är det bara att sy förfullt när lagret är påfyllt.

Beställde efter namnband och fick det i vecka. Kul att sätta fast på det man syr...kanske jag blir en kändis någon gång i framtiden.

Tänk att det är 1:a mars redan...vad tiden går. Mina pelargoner växer så det knakar...fast 4 av dom har tyvärr dött i vinter. Får ta nya skott...tur att man har flera av varje.

Jag har förberett min utlottning. Det blir en massa vackra saker ni kan vinna. Dom får ni se i mitt nästa inlägg för då är det mitt 100:de.

God fortsättning på dagen...Kram, Marlené

5 kommentarer:

Viola sa...

Här hadet fyndats härliga ting vill jag lova, vackra och inpirerande kokböcker och lite annat smått och gott, så det blir utlottning, då blir det att titta in igen, har själv varit och handlat i Göteborgt, ska avsluta helgen med Beck, ha en skön kväll, kram

Frida sa...

Hej!
Vilka fina saker du har fyndat. Under Valnötsträdet är vekligen en fin kokbok den skulle jag gärna vilja ha själv.
Kram Frida

Lilla hjärtat sa...

Vad kul med ett eget namnband...
Du har nåt att hämta hos mig....
Kram A-K

Home No.1 sa...

Roligt med fina fynd!!!
Ha det gott kram Annica.

Nygammalt sa...

Åååh, dessa härliga böcker. var på ICA Maxi häromdagen och där kryllade det av frestande kok och bakböcker. Tror du att jag köpte någon? näää, jag blev för hungrig av alla bilder.

Fint med namnbanden, det gör de ju extra speciella.

Kram.