fredag 27 mars 2009

Så vackra dom är...

Ja visst är dom helt ljuvligt vackra Orkidéer. Det är nog en av mina favorit blommor. Påminner lite om att sommaren är på väg och att pelargonerna snart blommar förfullt.

Här är några av mina...blommar så ljuvligt nästan jämt. Vet faktiskt inte vad jag gör när dom trivs så bra.

Men nu till något allvarligt. Jag skulle behöva lite av era ideer. Det är så att min dotter blir 18år i april och jag vet inte vad jag skall ge henne. Vill ge något minnesvärt..något som hon har för livet. Hon är ju inte på väg från hemmet än så det känns inte så kul att köpa hushålls saker och sen så har hon redan en hel del.
Har gått och funderat nu i flera månader och det står helt still. Frågar jag henne vad hon vill ha så vet hon inte. Ungdommarna har ju nästan allt dom vill ha idag.
*
Kan ni ge mig någon ide eller ledtråd så vore jag jätte tacksam.
*
Ha nu en jätte trevlig helg alla och glöm inte att slå av strömmen i morgon...det gör jag!
Kram, Marlené

14 kommentarer:

LenaS sa...

Tack för vingarna som kom idag, de är så fina! Jadu detta med minnesvärda pressenter är så svårt, har redan börjar fundera fast det är ett år kvar innan min äldsta blir 18 år....och vilka underbara orkideer du har mina bara dör....
Kramis/LenaS

Wilma och jag sa...

Helt otroligt fina!!! :)

Kram!

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej gumman och tack för din omtanke inne hos mig!

Jaa usch det är en jobbig tid framför mig...men jag använder mig av dag för dag principen nu. Imorgon är sista dagen för morfinet så då mår jag förhoppningsvis bättre.

Ja presenter kan ibland va svårt att hitta på. svårt också att råda när man inte känner henne. men om du vill ha nåt för livet kanske ett smycke kan passa. Det finns ju i olika varianter, både tuffa, snygga, romantiska och stilrena.

Lycka till och en trevlig helg

Kram Viveka

nettans lantliga hem sa...

Hej!
Nu är de länge sen jag varit in till dig jag har haft så mycke att göra.
De är en vacker blomma.
Vilka fina påsk ägg du har gjort, jag gjorde liknande förra påsken.
Ha de så bra!
Kram Nettan

Lotta i S-vall sa...

Åhhh så vackra orkideér. Tyvärr så kan jag inte hjälpa dej vad det gäller din dotter :( Men det finns säkert andra som har jätte braa tips o ideér.
Ha en riktigt trevlig helg
Ja o visst ska vi släcka, tacka för det
Kramen

Viola sa...

Ljuvliga vackra blomor hos dig, nu är det ju så att jag bara har söner så jag har ju aldrig behövt tänka i dom banorna..tyvärr kan jag inte komma med goda råd, men hoppas ni har en fin kväll, kram

sussie sa...

Jättevackra orkideer du har.. ja lyckas aldrig med dom.. fortsatt trevlig helg kram snowwhite-sussie

C De-sign sa...

Verkligen vackra...och dessutom blommar de ju så länge så du kan njuta av dem..... Presenter är svårt..och just i den åldern...
Ha en bra start på veckan! Kram fr C

Villa nöystu sa...

Vilket otroligt vackert påskägg du gjort. Tack för din utförliga beskrivning på tillvägagångssättet, nu tror jag att till och med jag ska prova. Har några sådana där otroligt färgglada pappersägg som ligger och skrotar i källaren.
Ang present till dottern.. jättesvårt... men jag ska verkligen fundera. Återkommer.

Må riktigt gott,
kram från Petra

Torparfrun sa...

Jag fick ett guld armband av min mormor och morfar när jag fyllde 18... 13 år senare så använder jag det fortfarande :)
An mina föräldrar fick jag körlektioner...och körkortet har jag ju också kvar *s* ..med nöd och näppe dock...det var en gång en 50 väg..and so on :)

Kram Torparfrun

Nygammalt sa...

Vilka fantastiska orkidéer, vet ju själv att de inte är så lätta att ha.

Underbara ljuspåsar du har sytt och vilket påskägg, oj oj oj!

Till din dotter kanske ett personligt smycke skulle passa. Någonting hon kan bära med sig (halsband, arband eller ring, tex)

Kram.

Katarina/Lantlyckan sa...

Vilka jättevackra blommor. Älskar också orkidéer och har flera stycken. Konstigt nog så dör de inte hos mig, vilket i princip alla andra blommor har en tendens att göra ;). Ha det så bra!
Kram Katarina

Birgitta sa...

Hej! Jag och min dotter var på spa och fick behandling och gick ut och shopade och åt gott. Det var bara hon och jag en hel dag och kväll.Det var en bra 18 års present tyckte hon.Hon brukar prata om det. Hon är idag 25 år.
Ha en bra dag.
Kram Björklyan

A-L sa...

Jättevackra orkideér du har. Ja dom är en otroligt vacker blomma kul att du får dina att blomma länge.
Hm... tips till present vad svårt i den åldern det beror ju på vad hon gillar spa eller man kan ju köpa presentkort på en upplevelse beroende på vad hon tycker om att göra.
Jättefint påskägg du gjort det måste jag nog testa men det blir inget godis i mitt.... Har hållt upp med godis i 4 v nu.

Ha de gott
Kram Anna-Leena