måndag 13 juli 2009

Flädersaft..

Nu har jag gjort årets skörd av flädersaft. Det är ju så himla gott och svalkande i värmen.

Det fick svärmor av mig i födelsedags present. Sydde en vacker saft påse till flaskan. Den och en bukett ängsblommor hade vi med oss i går när vi var där på middag. Hon fylde år förra veckan, men tiden har inte räkt till. Så bättre sent än aldrig. Hon blev glad i alla fall.

Gillar kannan på bänken...hittade den på ett loppis och den får vara min nya blomvas.



Nu ska ni äntligen få se hur mitt nya vardagsrumms bord blev..



Jag är supernöjd. Vilken skillnad..



Ni kommer väll ihåg hur det såg ut innan...

Så här fult...



Det blev ett riktigt upplyft.
Här har det vräkt ner regn idag. Det var som att någon slog på vattenkranen. Men det har varit sol för det mesta. Jag har städat i hela huset idag...gissa om det behövdes. Vi har haft så mycket folk här hela tiden och då brukar det bli rätt så smutsigt. Har inte städat mycket i sommar.
Så nu luktar det såpa i hela huset.
I morgon ska jag kliva upp tidigt och åka till Thuns och kolla på tyger och spetsar. Dom har ganska mycket att välja på. Kommer säkert hem med något annant med om jag känner mig själv rätt.
Kram, Marlene

9 kommentarer:

Inas sa...

Hej Du!
Åh, vad gott...mmmm... avundsjuk blir man. Har funderat på att skaffa fläderbuskar... Vad fint bordet blev helt underbart... Ha en underbar kväll å goa kramar ina

Anonym sa...

Instämmer med dig flädersaft är friskt och svalkande riktigt somrigt! Så vacker saftpåsen är. Du är så duktig! Så fint bordet blev med den franska texten!


Kram Renate

Lantliga drömmar sa...

Men hallå, gud va fint bordet blev ! Håller med ,flädersaft är så himla gott=). Nilla

hemma hos lilla mej sa...

Vilken söt påse du gav svärmor.Vad gullig.vad gott med flädersaft det är läskande när det är varmt.Vad fint ditt bord blev.Helt kanon .Man kan inte tro att det är samma bord.....Ja det har du fixat bra.Ha en skön kväll och en mysig tisdag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Ann-Charlotte sa...

Mums va härligt med flädersaft. Bordet blev kanon. Jag ska skicka länken till min svägerska som också har ett lika dant bord och vill slänga det föra att det är så fult. Nu kan hon se hur fint det kan bli med lite jobb ;)
Kram på dig!
Ann-Charlotte

Lotta i S-vall sa...

Åhh va vackert bordet blev. Rena karramellen :)
Du gör alltid så fina saker.
Ha de gott

Anette sa...

Nå hittade du nåt på Thuns? Jag hittar oftast mest till hemmet när jag är där....Fast de har såå mycket kläder, men jag orkar ju inte prova....=)

Bordet blev kanon läckert, ursnyggt ..

Kramar @nette

Inspiration i vitt sa...

Hej, du är en mästare att få till det vackert Marlene, ojoj så fint ditt bord blev och din lilla saftpåse är som en dröm.
Kramar till dig/Ingela.

Viola sa...

hejsan, bordet blev verkligen så himla fint och flädersaft är verkligen läskande, ett nystädat hus...låter skönt..städade förstås rejält när fototgrafen var här men nu är det dags igen med en omgång, har oxå haft mkt främmande och husen blir fulla igen till helgen, ha en skön kväll, kram