lördag 11 juli 2009

**Piggtittare**

Vilket fynd jag gjorde idag på bakluckan... endast 200kr för denna vackra piggtittare. Gissa om jag är överlycklig...japp. Den ska bli vit... det visste ni redan.


Det fanns sååå mycket att fynda där. Man skulle kunna gå en hel dag och bara titta på alla saker. Stog där själv förra helgen och det gick super bra. I dag var det mer folk så jag borde ha stått då med. Ska prova på ett annat nästa helg och se om försäljningen blir lika bra där.

Alla bilder här nedanför är från idag... endel av mina vackra fynd.




Vilken ljusstake....blev stört kär i den..











Har haft lite svårt att blogga sista veckan. Det händer ju så mycket på sommaren.Pappa har varit här och min syrras mellersta dotter...en hel vecka. Det är så kul med besök och massor av det har det varit.
I veckan var jag på Gröna Lund med barnen... en riktigt bra dag för dom. Har även varit och spelat bilbingo. Ingen vinst den här gången. Men vilken spänning det är... tänk att komma hem med 10 000kr...det skulle vara något.
Det har även varit kalas här. Sonen blev 16år. Även en sväng till Norrtälje och shoppa lite.
I veckan fick jag mitt paket från ellos med mia nya sofföverdrag. Det tråkiga är att dom är för små. Ja man får kanske sy egna eller köpa nya soffor. Bordet är ju klart och på plats. Ska ta en bild så ni får se hur vackert det är.
Har uppdaterat min försäljning lite. Kika in där. Det kommer mer snart. Syr för fullt just nu... sakerna tar så fort slut. Det är så kul att det är så många som gillar dom och en del kommer med egna beställningar med egna ideer... jätte kul.
Kram, Marlene

9 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken pigtittare.,,,,,Wow kan tänka mej den vit vad snygg.Vad mycket roligt ni har gjort.Mysigt.Kalas för sonen ja åren går....Ha en mysig kväll kramizar ~~~~RITA~~~~.

LenaS sa...

Åh vilken vacker pigtittare och vilket bra pris! backluckeloppisar är egentligen de bästa i alla fall när man ska fynda ;o) En massa andra fina fynd har du också gjort!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Lantliga drömmar sa...

Men hallå, vilka fynd! En sån spegel står högt på min önskelista. Nilla

Anonym sa...

Vilken superfin pigtittare du hittade.

Vilken bakluckeloppis är du på?

Jag funderar på att stå på Täby galopp nästa helg och sälja av lite saker.

Spännande!

Själv har jag aldrig sålt något, bara sålt.

Tänk om ingen vill köpa!!!!

Det kommer bli en blandning av gamla saker och lite som jag gjort själv

Kram på dig
Lena

Lilla hjärtat sa...

Vilket bra pris på pigtittaren....
Å vilka fynd du har gjort....
Önskar dig en fin söndag
Kram A-K

Viola sa...

Vilka härliga fynd du bara gööör, och pigtittare ...suck...vilka utsnirklade detaljer..då smälter jag, ha en skön södag, kram

Katta sa...

Vilken otroligt vacker pigtittare! Och den ljusstaken är så fin den med. Kul med bakluckeloppis, ska själv ha det nåt när man nu ska hinna med det. Ha en bra söndag, kram Katta

Nygammalt sa...

Hallå där!
Vilka underbara fynd du har gjort! Vart har du varit någonstans? Enda bakluckeloppisen jag har varit på, var en gång på Täby Galopp förra året.

Och så har ni blivit med båt, kul!

Kram.

Piffa och Puffa sa...

Hej!
Vilka fynd du har gjort. Vad jag ångrar att jag inte åkte till Norrskedika i alla fall. Vi hade fullt upp med flytten så det fanns inte tid men kanske nästa lördag. Vet du hur länge det är backluppeloppis där i år?
Tack för kommentaren på min sida. Känns så bra att göra något som kommer till nytta. Vet ju vad min Robin fick gå igenom.
Kramar Anette