onsdag 27 augusti 2008

Lycka

Titta vad jag har fått. Min mans dotter skulle kasta den. Den fanns i hennes nya lägenhet och det första hon ville bli av med var ett gammalt kök där dom har satt. Så köket är utrivet och jag fick dom här. Rätt så gamla tror jag. Tänk om hon visste vilket världe det är för oss bloggare att äga dessa gamla glasburkar. Ja jag känner mig lyckligt lottad.Sen måste jag bara tacka "Nettan" för den fina gåvan jag fått. Det var ett jätte vackert kors som jag ska planera väl var jag ska ha det. Och tack för dom fina virkmönstrena. Mellanspettsarna lockar. Kanske blir kuddar igen. Min man tycker att jag redan har massor.

Och till sist. I kväll siter jag stadigt vid tvn och tittar på Leila bakar. Tycker att hon är en hel mysig tjej. Gillar även hennes inredning.

Trevlig kväll/ Marlené

6 kommentarer:

Katta sa...

Å en sån där vill ju jag ha. De är ju jättefina. Kollade lite på Leila i kväll, å vad goda chokladmarängerna såg ut mmmm. Kram Katta

Piffa & Puffa sa...

Vilken tur du har. Tidigare gillade jag inte dessa men ju mer jag ser dem så tycker jag om dom allt mer. Kommer npg att införskaffa mig några senare.
Kram Anette

Lena Kristina sa...

Hejsan!

Vilket fynd! Tänka att du fick de fina glaslådorna. Ibland brukar jag tänka på att det säkert slängs massor av fina saker runtom i landet därför att folk inte förstår värdet av det......

Mysig blogg

Kram LEna

Vita-hjärtan sa...

Hej! Jag vet inte riktigt hur stor filten ska bli ännu kanske ska ha den som dockfilt till pojkarnas dockor. Har tänkt att jag ska fodra den med något snyggt tyg också.
Ja, visst går det snabbt att virka, och roligt är det också.
Trevlig helg! /Evelina

Vitt är vackert sa...

Ååå, förstår att du blev glad! De är ju jättefina de där!!

Ha en riktigt härlig helg!!

Kram Ellinor

nettans lantliga hem sa...

Oh vad fint med såna där burkar, va roligt att du fick dom
Ha en trevlig helg!
Kram Nettan