fredag 22 augusti 2008

Mjölk kannan

ÄNTLIGEN HELG

Jobb & slit en hel vecka. Visst är det skönt med helg.

Det har inte varit så mycket pyssel den här veckan, men målat har jag gjort. Målade färdigt den här gamla mjölk kannan. Den fick också bli vit. Ni får se den nu i den gamla färgen. Ska placera den först på ett vackert ställe i huset innan ni får se den vita kannan.
Jag blev så glad i dag. Den nya PANDURO katalogen har kommit. Gissa om jag har suttit och blädrat i den hela kvällen, och skrivit upp en massa saker jag vill ha. Det tråkiga är när man sumerar allt så blir det så himla dyrt. Vill man ha kul så kostar det.
Skickade även efter lite saker från Gårdsromantik. Dom har ju så himla mycket fina saker till min inredning. Synd att det är så långt dit för då skulle jag besöka deras butik. Men nu väntar jag med spänning på paketet.
"Nettans lantliga hem" ska skicka mig något. Jag väntar med spänning Nettan. En helt underbar, fin och vacker blogg du har. Det är så kul med så många nya bloggvänner. Och tänk vad glad jag blir när jag ser blogg räknaren gå uppåt. Över 100 har varit här redan sedan jag började blogga, ungefär. Det är såå många som har helt underbara bloggar.
Ha en trevlig helg/ Marlené

2 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Gomorron !!
Åhh vad roligt med en Kalix bo,eller före detta..
Och vad glad jag blir då du gillar vår butik..
Jag måste ju säga att du har en jättefin blogg !!
Kram Anette

nettans lantliga hem sa...

Du har missat nått hos mig, du har nått att hämta på min sida
Kramar Nettan