onsdag 20 augusti 2008

Det blev en pysslig helg

Ja, dagarna bara går och går och vädret växlar mellan varmt, kallt, regn, eller sol. Fast när det regnar så får man ju gjort endel pyssel, och även städat, för det gör jag inte när det är varmt ute. Skulle visa er i söndags vad jag hade gjort, men var för trött för att sätta mig vid datorn. Dagarna gick och nu är det redan onsdag.

Men det är ju aldrig försent. Jag fick kudd noja i söndags. Satte mig och sydde tre stycken. Dekorerade även ljus. Mina virkade ljuslyktor är också klara. Det är så kul när man får nya saker att inreda med.

Skickade till min syster lite bilder att dekorera med. Hoppas att hon fotograferar sina ideer och delar med sig det till oss bloggare. Hon är super duktig på att sy och komma på roliga saker att sy. Lägger ut bilder om hon skickar.

Jag måste ut och leta ett tyg till mitt syskrin nu när det nästan är klart, måste bara lacka den. Det ska vara rosor på tyget tror jag, en ganska mild färg. Det kommer inte att bli det lättaste att hitta det.


Känns som att jag skulle behöva lite nya ideer, det börjar att sina. Funderar på att sätta mig och blädra i panduro ett tag och skicka efter lite pyssel. Man behöver alltid mycket material för att kunna göra något.
Jag har letat på nätet efter tyger med olika texter på, hittar inga. Stoff och stil har ett vet jag men skulle vilja få tag på fler. Har ni någon butik att dela med er. Skulle bli jätte glad.

Måste även tacka er alla som tittat in här. Det är så kul att så många har hittat hit. Jag sätter mig vid datorn varje morgon innan jobbet och kollar in i era bloggar. Hinner jag så skriver jag en komentar. Ni har ju så fina saker. När det är någon ny som komenterar mina inlägg så kollar jag direkt i dennes blogg och lägger den sedan i mina favoriter på datorn. Så får den också vara med på min morgon stund.


Nu ska jag ta en varm kopp te och sätta mig på soffan och mysa efter en jätte lång dag på jobbet med hårt slit. Jag är helt slut. Min dotter sitter och nyser och är super förkyld så lite ompyssling behöver nog hon med.


Sköt om er alla / Kram Marlené




Blev riktigt stolt över dessa vackra kuddar jag lyckades skapa.




Den ena kudden får vara i sovrummet på korgstolen tillsammans
med mina monogram och virkade pläden.




Dessa tre blev det..


Ok till sist mina virkade ljuslyktor.

5 kommentarer:

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ohhh ja herregud så duktig du är. Kuddarna är verkligen så ljuvliga...ja allt du skapar!

Kram Anita

Piffa och Puffa sa...

Otroligt vilka vackra kuddar du har gjort. Säljer du också? Måste till jobbet nu men ska kika mer på din blogg då jag har rast.
Kram Anette

nettans lantliga hem sa...

Vilka fina kuddar, vill också ha
Du har nått hos mig!
Kram Nettan

Vitt är vackert sa...

Wow så fina sker du pysslat ihop!!! Verkligen jättefina. Vad duktig du är. Tänkte jag också skulle få lite tid att pyssla i helgen. Kliar i fingrarna när man inte fått göra det på ett tag! Känner du säkert igen :)


Ha en bra helg!

Kram Ellinor

Chubby Chieque sa...

Vad fiffig du är! Hmmm... vad fin och personlig när man gör det själv. Stackars mig, vet inte ngnting §:-(

Jag kan sy, virka odl men har inte tid eller lust. Latmask är jag.

Ha en skön fredag!