onsdag 5 augusti 2009

Kommer ni ihåg

Nu har jag äntligen fått målat klart mitt blombord och dekorerat det lite grann.

En liten orkideé ska få bo där tillsammans med en massa andra blommor.

Ja ni ser en tom kruka på bildena. Det är så här att jag var iväg på en shopping runda igår. Skulle köpa blommor men det var dåligt av klängväxter och många andra växter i alla blomsterbutiker. Måste vara säsongen som gör det. Så jag får stå ut och vänta lite innan jag kan dekorera klart allt.Den kommer att bli jätte fin när den är klar. Ska även måla en text.. får bli sen när tiden räcker till. Men nöjd är jag.Igår var en riktigt trevlig dag tillsammans med mannen i Uppsala. En massa kläder blev shoppade....det var på tiden. Och så klart att det alltid följer med lite pynt på vägen.

Bröllopet i lördags var kanon. Vilket brudpar. Många fina bilder fick jag fotograferat. Tyvärr så får ni inte se några för jag har inte frågat om tillåtelse.

Har även varit iväg och fyllt bilen...ja ärligt fyllt från golv till tak med loppis saker som jag har fått. Ska ha öppet mitt loppis lite nu i höst men till våren fortsätter jag....jätte kul.

Kram Marlene

4 kommentarer:

LenaS sa...

Det kommer bli jättefint i ditt blombord för redan nu var det riktigt snyggt!
Kul att du fått en massa saker till din loppis, synd att jag inte bor lite närmare ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Annika sa...

Åh vilken energi du har....) fint blir det.... du hinner massor... idag ska jag måla... har bestämt mig..:) så nu blir det fart här med.. Kram Annika

jakt,skor,barn,inredning sa...

Jag håller med, ärdåligt med blommor i affärerna. Nu blev jag lite nyfiken, var har du din loppis?

Marie//Tekla Maräng sa...

Kanon snyggt redan nu och med blommor blir det kanon snyggt.
Kram Marie:)