onsdag 19 augusti 2009

Så söta...

...hittade det lilla skrinet och ljusstaken på loppis i helgen. Var egentligen på väg till svampskogen med en vän...men på vägen var vi bara tvugna att stanna till på loppis. Vilken tur för annars skulle jag inte vara ägare till dessa vackra saker som nu pryder mitt hem.


Å svampskogarna vi gick igenom var tomma av svamp. Vi fick inte många med oss men det var en jätte trevlig dag. Vi gör väll det igen "V", höstisarna kommer ju snart.


I måndags tog jag en hel dag i Täby och shoppade med mina döttrar. Det är ju så mycket att stå i inför skolstarten. Yngsta började 7:an idag...en jätte stor dag men mycket nervositet. Sonen börjar i Solna i morgon...få se om det blir fotbollsprofs av honom...tror i alla fall att han går långt i livet.


Ja, och själv jobbar jag hela dagarna så jag knappt hinner blogga...men jag kikar in hos er varje morgon och komenterar alla jag hinner. Så om jag inte hör av mig till er så vet ni att jag kikar in i alla fall. På kvällarna är jag helt däckad på soffan...så jag längtar efter helgen. Då ska jag stå på bakluckan här hemma...sommarens sista loppis.

Ha det gott Marlene

14 kommentarer:

Lena Kristina sa...

Go kväll!

Skrinet är ju verkligen jättefint. Vackert tagna bilder!!!

Hoppas du haft en bra sommar, nu är det snart höst och det tycker jag är mysigt men först lite härlig sensommar

Kram Lena

Sari sa...

Vilka fina bilder du tagit!

Ja, det är kul att gå på loppisar. När jag besökte en antikhandel i lördags, hamnade jag på tre olika loppisar, helt oplanerat. Jag såg skyltar längs vägen och bestämde mig i sista stund att svänga av vägen. Hittade bland annat en jättefin sagobok för endast en tia. Ibland har man tur och hittar fina saker!
Lycka till med helgens loppis!

veronica sa...

Hej! Å vad fint skrinet var! å de missa jag hmm, nädå bara skoja! Visst ska vi ut i skogen igen, det var så kul att träffas igen saknat dig!

Kram Veronica

annika sa...

Gò afton! Är alldeles försent nu men så himla kul. Jättefina bilder. Tror att jag hade ett sån´t skrin, med röd sammet i, då jag var yngre. Jag hittar inte heller någon svamp men som du skrev att vi väntar väl på Trattisarna. Det är snart.
Ha en bra dag på jobbet. Annika

LenaS sa...

Åh vad härligt att se ett inlägg av dig igen, visst är dessa veckorna när skolor och jobb osv kommer igång tuffa och man tycker inte man har tid för nåt annat men så småningom hittar man rutinerna igen.....säger jag som inte ens jobbar men tycker det är fullt ändå....
Kramis/LenaS

Marie//Tekla Maräng sa...

Så fint litet skrin...
Ha det gott!

Nygammalt sa...

Hej!
Förstår att du har fullt upp. Tror också att det kommer att gå bra för dina barn =)

Fina saker du har fyndat, hittade faktiskt liknande uppe på vinden som är pappas. Ska visa dem någon dag framöver på bloggen.

Tack för orden du skrev hos mig, jag är också av övertygelsen att man har sina nära och kära med sig genom livet. Det känns tryggt att känna så.

Kram!

AkH sa...

Vad kul att gå på loppis och hitta så fina saker. Själv har jag aldrig varit på någon sådan! Hoppas du hinner med att ta det lite lugnt emellanåt nu när det verkar vara mycket!
Ha det gott!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Inka sa...

Hej gumman!

Men vilket fint skrin du hittat. Är det trä? Jag har aldrig sett något liknande, herregud. Var det bra pris också, eller?

Ja, tänk nu börjar höstens allvar igen. Önskar dig och dina barn lycka till. Det kommer att gå så bra.


Kram Inka

Frida sa...

Hej!
Vilka fina saker du hittade på loppisen, jättefint skrin.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Hej vännen!!!
Men ohhh så vackert skrinet var! Ja vilken tur att ni snippade in på loppiset.

Igår så var vi till Luleå för att shoppa kläder till grabbarna. Fy fasiken så folk! Ja vi var alldeles slut! Men är det skolstart så är det.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram Anita

Betongängeln sa...

mycket fina saker du fyndat***
Kramar
annelie

mormorelsie... sa...

Men oj vilken vacker liten ask du har fått tag på,så himla dekorativ.
kram
ninni

disa sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片