onsdag 26 augusti 2009

Snart åker jag...

Japp...på måndag bär det sig av till Prag med hela arbetsgänget. Ser fram emot resan och tror även att det kommer att bli jätte kul. Hoppas att vädret är med oss.

Sen hinner jag bara vara hemma i fyra dagar och då bär det sig av till Gran Canaria. Den semestern längtar jag till. Bara få njuta av lugnet och värmen utan att behöva tänka på något.Det blir en del att resa i september. Kan behövas för just nu har jag såå fullt upp här hemma så jag inte ens hinner med min blogg.
Bär ska plockas, svampen växer så det knakar i skogen och jobbet ska skötas och barnen kräver mycket nu när skolorna har börjat. Men det går över.

Visst kan man avstå från vissa delar...men sådan är inte jag. Jag vill ju göra allt för att det är kul. Att plocka bär och svamp gör mig avslappnad.

Nä...jobbet väntar. Dyker upp bättre när jag hinner.

Kram Marlene

9 kommentarer:

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men vilka härliga resor du har att se fram emot! Haha ja själv ska vi till Torneå imorgon!

Ja vet du... jag hade såå gärna träffat dig i sommar! Det hade varit superkul att få "göra stan". Men resan var inte planerad (tänkte inte ens åka bort i år) utan vi åkte bara rakt av. Ja vi hann inte ens träffa mina släktingar, och de blev så besvikna, men tiden räckte bara inte =( Sedan så fick abryta semestern i all hast pga ena pojken blev jätte förkyld. Och...
vi köpte oss en hundvalp!!!

Men det kommer säkert fler tillfällen att träffas!

Vet du hur lat jag är.... nä jag låter svärmor och svärfar plocka bären... skäms på mig =)

KRAAAM Anita

Lena Kristina sa...

Vad mysigt att resa, det är en av mina favoritsysselsättningar. I år är det dock ett sparår för mig så blir det mer resa näswta år

Kram kram
Lena

LenaS sa...

Åhå vilka härliga resor du har framför dig!
Kramis/LenaS

Jeanette Djärv sa...

Hej!
Låter ju helt underbart med lite sol å semester! Lycka till!
Kram

annika sa...

Det låter avkopplande med resorna.Själv ska jag till västkusten med ett gäng kvinnor, tjejer, nästa helg. Vi har åkt dit varje år i 16 år.
Men visst vill man hinna med så mycket som möjligt. Jag blir stressad av att låta svampen och bären vara kvar i skogen. Ha det skönt i Prag.
Annika

Anonym sa...

Trevlig resa till Prag! Den andra resan låter underbart härlig en riktig solsemester.


Kram Renate

Inas sa...

Hejsan vännen!
Vad härligt att få resa hoppas att du hinner med allt och att du får många härliga stunder på dina reser så sköt om dig. Ha en riktigt trevlig helg och goa kramar Ina

Vit poesi sa...

SÅ härligt med Prag! Ha det så mysigt
kram Malin

Vita-hjärtan sa...

Oj, vilka resor du har framför dig.. Det låter som om du är välförtjänt av lite semester och vila...

Kram Evelina