måndag 10 augusti 2009

Mysig helg

En sån mysig helg det har varit. Jag och äldsta dottern var ensam hemma nästan hela lördagen för första gången på mycket länge. Jätte kul att bara sitta och prata och mysa ute i trädgården. Min man han var på vift. Han åkte till Linköping och tittade på Ulf Lundell...villken utflykt för honom...jätte kul.

Har hunnit att pyssla lite i helgen. Spegel hyllan jag målade är klar och på plats. Jätte snyggt blev det i mitt lilla hörn i köket.Silver besticken har också fått en bra platts att vara på... i den lilla lådan jag köpte på Fridas gård i sommar. Nu är dom lätta att komma åt. Har använt dom flera gånger i sommar. Har märkt att man behöver inga kött bestick för silver är helt utmärkt att skära med.Måste bara sy mig linne servetter och lägga i lådan så känns allt komplett.Trevlig måndag på er alla

Kram Marlené

6 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vad skönt att ha en mysdag! Denna bestiklådan är jag också sugen på och suget vart inte mindre nu ,o)
Ha en fin dag min vän!
Kramis/LenaS

vitating sa...

Låter som en riktigt mysig helg! Den där fina besticklådan har jag med, den är superfin! Såå gulligt du har gjort det där i köket! Det är ju superkul att ändra om lite!

Kramar Maria

hemma hos lilla mej sa...

Låter som en riktig myshelg.Visst är dessa bestiklåder underbara!!!!!!Jag köpte nyss en från unik kollektion.Ha en mysig måndag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Lotta i S-vall sa...

Vikken ljuvlig köks hörna. Super fint.
Va härligt med en riktig mor o dotter helg
Ha de gott

jakt,skor,barn,inredning sa...

Så fint det blev. Ja myshelg kan man aldrig få för mycket av. Nilla

Annika sa...

Myspys med barnen är ju inte fel...:=) o vad fint du gjort i ditt kök.... besticklådan är ju för fin o spegelhyllan blev kanon... Kram Aninka