onsdag 19 augusti 2009

Så söta...

...hittade det lilla skrinet och ljusstaken på loppis i helgen. Var egentligen på väg till svampskogen med en vän...men på vägen var vi bara tvugna att stanna till på loppis. Vilken tur för annars skulle jag inte vara ägare till dessa vackra saker som nu pryder mitt hem.


Å svampskogarna vi gick igenom var tomma av svamp. Vi fick inte många med oss men det var en jätte trevlig dag. Vi gör väll det igen "V", höstisarna kommer ju snart.


I måndags tog jag en hel dag i Täby och shoppade med mina döttrar. Det är ju så mycket att stå i inför skolstarten. Yngsta började 7:an idag...en jätte stor dag men mycket nervositet. Sonen börjar i Solna i morgon...få se om det blir fotbollsprofs av honom...tror i alla fall att han går långt i livet.


Ja, och själv jobbar jag hela dagarna så jag knappt hinner blogga...men jag kikar in hos er varje morgon och komenterar alla jag hinner. Så om jag inte hör av mig till er så vet ni att jag kikar in i alla fall. På kvällarna är jag helt däckad på soffan...så jag längtar efter helgen. Då ska jag stå på bakluckan här hemma...sommarens sista loppis.

Ha det gott Marlene

13 kommentarer:

Anonym sa...

Go kväll!

Skrinet är ju verkligen jättefint. Vackert tagna bilder!!!

Hoppas du haft en bra sommar, nu är det snart höst och det tycker jag är mysigt men först lite härlig sensommar

Kram Lena

Sari sa...

Vilka fina bilder du tagit!

Ja, det är kul att gå på loppisar. När jag besökte en antikhandel i lördags, hamnade jag på tre olika loppisar, helt oplanerat. Jag såg skyltar längs vägen och bestämde mig i sista stund att svänga av vägen. Hittade bland annat en jättefin sagobok för endast en tia. Ibland har man tur och hittar fina saker!
Lycka till med helgens loppis!

veronica sa...

Hej! Å vad fint skrinet var! å de missa jag hmm, nädå bara skoja! Visst ska vi ut i skogen igen, det var så kul att träffas igen saknat dig!

Kram Veronica

annika sa...

Gò afton! Är alldeles försent nu men så himla kul. Jättefina bilder. Tror att jag hade ett sån´t skrin, med röd sammet i, då jag var yngre. Jag hittar inte heller någon svamp men som du skrev att vi väntar väl på Trattisarna. Det är snart.
Ha en bra dag på jobbet. Annika

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad härligt att se ett inlägg av dig igen, visst är dessa veckorna när skolor och jobb osv kommer igång tuffa och man tycker inte man har tid för nåt annat men så småningom hittar man rutinerna igen.....säger jag som inte ens jobbar men tycker det är fullt ändå....
Kramis/LenaS

Marie//Tekla Maräng sa...

Så fint litet skrin...
Ha det gott!

Nygammalt sa...

Hej!
Förstår att du har fullt upp. Tror också att det kommer att gå bra för dina barn =)

Fina saker du har fyndat, hittade faktiskt liknande uppe på vinden som är pappas. Ska visa dem någon dag framöver på bloggen.

Tack för orden du skrev hos mig, jag är också av övertygelsen att man har sina nära och kära med sig genom livet. Det känns tryggt att känna så.

Kram!

AkH sa...

Vad kul att gå på loppis och hitta så fina saker. Själv har jag aldrig varit på någon sådan! Hoppas du hinner med att ta det lite lugnt emellanåt nu när det verkar vara mycket!
Ha det gott!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Inka sa...

Hej gumman!

Men vilket fint skrin du hittat. Är det trä? Jag har aldrig sett något liknande, herregud. Var det bra pris också, eller?

Ja, tänk nu börjar höstens allvar igen. Önskar dig och dina barn lycka till. Det kommer att gå så bra.


Kram Inka

Frida sa...

Hej!
Vilka fina saker du hittade på loppisen, jättefint skrin.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Hej vännen!!!
Men ohhh så vackert skrinet var! Ja vilken tur att ni snippade in på loppiset.

Igår så var vi till Luleå för att shoppa kläder till grabbarna. Fy fasiken så folk! Ja vi var alldeles slut! Men är det skolstart så är det.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram Anita

Anneli sa...

mycket fina saker du fyndat***
Kramar
annelie

hagagården sa...

Men oj vilken vacker liten ask du har fått tag på,så himla dekorativ.
kram
ninni